thatfullmoonguy.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
.
 
 
 
 
 
 
Onderwerpen
 
 
 
 
 
 
 
LINKS
 
"De virtuele vriendschapsband
van La Luna's The Blue Moon" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laatste artikelen

Je moet de link helaas zelf kopiëren en dan naar YouTube gaan om hem daar in het zoekveld te plaatsen. Dan klikken en het bovenste filmpje afspelen :) Komt ie:  

https://www.youtube.com/watch?v=8Hg_riqOZHc

Of natuurlijk:  Sia - Chandelier (Live on SNL)

 

 

 

 

Reacties (32)

 

 

Dilovan is een jonge collega-journaliste van me, èn collegadichtster uit Kobani in Syrië. Ze maakte radioprogramma's over de bezetting van haar stad door IS-terroristen, over de bevrijding en over de voorzichtige wederopbouw.

Ze versloeg (en beleefde) veel ellende van dichtbij. Toch bleef ze hopen. Zelfs in haar nachtmerries bleef er enige hoop. Ik denk dat het er zo één is waar je als collega-dinges heel trots op kunt zijn.

 

 

 

Reacties (11)

 

 

Reacties (20)

 

 

Reacties (22)

 

 

Reacties (22)

 

 

Over seksueel misbruik. Die kan je levenslang in zijn greep houden. Laat maar komen en doorgaan ook, die maatschappelijke discussie.


 


Reacties (24)

 

 

Over zo'n dag waarop je niet onder de indruk kunt raken van het mooie avondrood. Of herfstkleuren. Of vogeltjes. Singraven is overigens de plek, er is een prachtig kasteeltje en een watermolen en vijvers en een mooi gelegen terrasje. 

 

 

 

Reacties (24)

 

 

Leven en reizen met een bezem is niet altijd luxe, hoor ;)  Overigens woont de echte heks van Appelscha volgens mij gewoon in Appelscha... het is maar een gedachtenkronkel van een dichter :) Reacties (15)

 

... En dan word je op zo'n prachtige kunstmarkt, waar je je ogen uitkijkt aan de mooiigheden van allerlei soort, bij binnenkomst direct begroet door die kunstenares met wie je vorig jaar zo'n mooie samenwerking bent aangegaan...: Editha De Vos.  En je vindt allebei: dat doen we nòg een keer :)  Dat zijn ook de leukste samenwerkingen hè. Afijn, kijk hier maar eens, ze maakt geweldige schilderijen, kleurig maar niet te bont, abstract maar toch duidelijk, het is wonderlijk: http://www.ediart.nl . Echt waar! Volgend jaar weer hè Edi?

 

  

Reacties (11)

 

 

Reacties (9)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl