thatfullmoonguy.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
.
 
 
 
 
 
 
Onderwerpen
 
 
 
 
 
 
 
LINKS
 
"De virtuele vriendschapsband
van La Luna's The Blue Moon" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elfen dragen laarzen!

 

 

 

 

 

Reacties

Haba op 30-04-2017 21:09

Al dragen ze laarzen tegenwoordig, stampen doen ze gelukkig niet, want dan zie ik voor mijn geestesoog Elfen in colonnes voorbij trekken , marcheren en oorlogsliederen zingen.  Dat hoop ik eigenlijk nooit mee te maken. Mooi gedaan zo Clemens, dat dan weer wel natuurlijk. maar dat stel van jou is natuurlijk wel een vredelievend groepje, al kunnen ze wel plagen zo af en toe.

Kakel op 30-04-2017 21:51

Ik lees met verbazing dat bassisten zoveel nummers geschreven hebben. En waarom eigenlijk? Misschien omdat ik er nog nooit over na heb gedacht (-: Ik weet wel dat je muziek op twee manieren kunt schrijen: met een gitaar of met een piano. Muziekkenners schijnen het verschill te kunnen horen. Daar ben ik te gewoon voor, haha.

De titel of de tekst mag dan van een andere schrijver afkomstig zijn, jij hebt er je eigen sausje overheen gegooid en dat bevalt me uitsekend. Het is een lief en vrolijk versje of lichtvoetige wezens die laarzen dragen. Pas maar op: laarzen zijn gemaakt om overheen te lopen. Ook dat is uit een liedje.

Lieve groet ♥

Haba op 01-05-2017 06:11

Goede morgen Clemens, het thema, ik zie er zelf de twee laatste thema's inzowel die van vorige keer als die vanvandaag, ik vond het heel knap gevonden zo.

Haba op 01-05-2017 15:00

Wel Clemens, bij laarzen zie ik altijd blokken mannen marcheren, het zijn geen losse mensen meer, maar een soort oorlogsmachinerie. Maar dat past niet erg bij elfen natuurlijk. Ik heb mijn natuurgedicht ook net neergezet. Misschien zit daar ook iets van angst in, het opgesloten zijn en daardoor benauwd voelen. Dat heb ik zowel bij bergen als bij bossen. Al vind ik die wel gewoon mooi om een dag of twee te zien en dan weer snel wegwezen zoeffffffffff

Wolf op 02-05-2017 05:09

Awe!!!!!The old days! Eén van de allereerste nummers die ik leerde spelen op mijn basgitaar. Dat moet in 1989 zijn geweest. Ja ik speel zelf ook bas, zij het volkomen onprofessioneel. Maar daardoor heb ik altijd extra aandacht voor bassisten en ik durf te beamen dat dit vaak uiterst relaxte types zijn. ;O}}

Dit zou door Geezer en Ozzy samen geschreven zijn. In bepaalde staten van invloed ;O}}.

Zelf zag ik de fairies nu niet bepaald op "kleine fijne" laarsjes "rondhuppelen". Het album "Paranoid"was niet zo van de huppelige. Whaha!

Je hebt weer eens wat aangericht! Wij zijn hier al dagenlang bezig met een laminaatvloertje leggen; alle boekenkasten waren ontruimd, hele muren boeken heb ik terug moeten plaatsen. Dat vergt concentratie want dat staat hier op genre en alfabet én er moest uitgedund worden. Verder zijn alle kasten leeggehaald. En mijn vroeger brakke poot speelt flink op. Te weinig rust, te veel trap-op-trap-af. Maar nu staat hier het album van Black Sabbath op vol volume, en na Paranoid zijn we verder gegaan met Heaven & Hell. Heb ik al gezocht waar mijn effectenpedaaltjes zijn gebleven :O}}. Basje staat natuurlijk áltijd klaar. Nu wil ik spelen in plaats van werken!!!

Sorry voor mijn late reactie, duud. Ik stond dus met stapels boeken op enge trapjes.

Wel stapels met professionele postelastieken ;O}.

Kay op 02-05-2017 12:41

Maakt niet uit vanwaar het komt,het is mooi en lief op zich.Ik twijfel er niet aan dat alle liefde naar die elfjes is gegaan,

zodat ze nu zelfs geschoeid, een warme thuis zijn toegedaan.

Liefs

merel op 03-05-2017 14:42

Je hebt het mooi vertaald 

en waarom zouden elfjes geen laarsjes mogen dragen 

klaproos op 05-05-2017 09:00

ken je het  gezegde in  een  stil  hoofd gaan de meeste gedachten om, dat  zal  bij hem ook wel zo  zijn geweest denk ik :-)

leuk om  bij je  binnen te kijken naar  al die elfjes ik wed dat ze om je heen dansen  Clemens :-)

Yova op 06-05-2017 09:16

Wat heb je mooi geschreven. Elfjes  mogen toch wel laarzen dragen. Waarom mag dan niet. Wat heb mooie bewerkt in je gedichtje Clemens. Fijn weekend.

Yova op 07-05-2017 06:49

Goedemoprgen Clemens,

Je stond in de wacht. Het is orde met jou reacties. Bedankt voor bezoekje bij ons.

Ik wens jou fijne zondag. Geniet maar van.

Kay op 10-05-2017 21:01

Alles naar wens hier? ik mis jou wel een beetje ;-)

Haba op 13-05-2017 06:23

ot Goede morgen Clemens, nee mijn zoon is geen acteur, maar constructie manager bij een bedrijf dat booreilanden bouwt. Maar hij schijnt veel te lijken op een acteur uit GTST, ik kijk nooit naar die serie dus de naam van die acteur zou ik niet weten.

Haba op 13-05-2017 21:43

Nou Clemens, weet je in Hulst kom je zelfs met de auto nog door de stadspoort binnen (bij één van de poorten) de andere is ook nog intact maar de weg loopt er langs. Daar zijn de wallen nog helemaal rondom de oude binnenstad. In die wallen is ook nog een waterpoort blootgelegd eind jaren zestig. Heeft Maurits bij jullie de boel al afgebroken of is het door vijandigheden gekomen?

Haba op 25-05-2017 07:46

Goede morgen Clemens. Die laatste foto heb ik gemaakt vanaf het kleine terrasje in de schaduw, waar de jongens een paar foto's eerder hun frisje hebben gedronken. Laura komt morgen met haar moeder voor de feesten op het dorp. Maar ik ga altijd bij haar oppassen in haar eigen huis, wel zo makkelijk, alles bij de hand. Gister was ze een dagje bij haar andere oma dus ze zal zich dan ook wel hebben vermaakt. De oprit is daar waar ze de pallets met rollen neer hebben gezet, daar staat nu mijn Kaatje weer. Zo nu eerst even voor de kat gaan zorgen en daarna het gras sproeien, met deze warmte mag dat wel twee keer per dag denk ik.

André Zomerwandeling op 13-06-2017 10:46

Dag Clemens. Zo ben ik weer een mooi gedichtje rijker. Ergens opgeraapt en herwerkt en hertaald. Dat is ook een kunst. Zouden de meisjes in de straat ook elfen zijn? En de dames die dit lezen? Ik wens je een fijne dag. Misschien komt een elfje op bezoek.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl