thatfullmoonguy.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
.
 
 
 
 
 
 
Onderwerpen
 
 
 
 
 
 
 
LINKS
 
"De virtuele vriendschapsband
van La Luna's The Blue Moon" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bloem

 

 

 

Reacties

Haba op 30-06-2017 06:27

Goede morgen Clemens, wat een lief elfje, tja die blijven eeuwig jong, maar ze worden elk jaar wel wijzer. Dus het is moeilijk, maar wel fijn om met veel elfjes te leven. Ze blijven altijd bij je en zo ben je nooit alleen.

klaproos op 30-06-2017 08:49

tja  Clemens,  wijsheid  zit  niet  in  leeftijd,

ik ken  mensen  van  11 die zó wijs  zijn,  en mensen  van  100 waarvan ik denk.. di e leren het  nooit,

een mooi gedicht,

Clemens je bent erg  goed met  woordjes,

xxx

Kay op 30-06-2017 13:27

Ik weet zeker omdat het met zoveel liefde is geschreven dat zij een schatje is, net als deze woordenschat. En dat zij licht brengt in de Manor want daar hoort zij thuis.

Clemens ik stuur je voor de komende tijd heel veel *** en tot binnenkort ♥

Haba op 30-06-2017 22:12

Ik heb het idee dat het probleem wat ik heb, bij PhB ligt, ik heb nu een account aangemaakt bij een andere foto opslag. Het gekke is dat nu ook de foto's die ik via PhB plaatste als een knipperlicht werken, dan weer wel en dan weer niet. Nou ik zal wel zien hoe het gaat lopen, voorlopig maar via tinypics werken en dan zie ik het wel weer later.

Ik duik mijn bed in, welterusten ☼

Wolf op 01-07-2017 04:04

Ja, het meten van leeftijd lijkt me iets typisch menselijks. Ik denk dat er geen andere diersoorten zijn die zich zo bewust zijn van, of bezig houden met, ouder worden [en het sterven].Helaas hebben ouderen in onze maatschappij dan vaak ook nog eens weinig "aanzien". Ik zal niet zeggen dat elke oudere een bron van wijsheid is... maar er zitten bronnen van wijsheid in de ouderen. [Ook in kinderen, beaam ik ten volste.]Koester je honderd-plus-jarigen!Doe ik zelf ook; ik heb een aantal echt antieke boeken en een antiek koffiemolentje en dat zijn dan voorwerpen waar je graag eens de hand over laat gaan en nijmert over de geschiedenis ... "dit boek", bv, "heeft de ontwikkeling van kaars tot ledverlichting meegemaakt", ongelooflijk!Dus nee, natuurlijk wordt een elf niet grijs. Ze weet niet dat ze oud is.En mensen?"Oh dear! Oh dear! I shall be too late!"

yova op 01-07-2017 07:57

Elke jaar komt erbij dan ben je wijs. Maar je hebt wel heel geschreven. Wat kan jij ook goed schrijven. 100 jaar is wel uizondering van wijs. Je elfje heb je mooi gedaan Clemens.

Voor jou mooie weekend toe.❤

Wimmeke op 01-07-2017 10:43

Heel mooi geschreven. Wat fijn om met Elfjes te leven ,zijn bijzondere mensjes en weten heel veel en dat ze wijs zijn dat verwonderd me niet. Ooit woonde hier bij mij ook een Elfje ,ze had zilver draadjes in haar haar en haar huid was zo zacht. Ze was al heel oud bijna honderd maar ze was moe tot op een dag dat ze niet meer verder kon en mijn Elfje is nu heengegegaan. Wens je een fijn weekend en bedankt dat je langs kwam :-).

André Zomerwandeling op 03-07-2017 12:58

Ik kom iets meer te weten over elfjes. Jij hebt geluk Clemens, elften te zien en met hen te praten. Wat is een jaartal voor een elfje? Dat is iets voor mensen. 

yova op 08-07-2017 13:01

Hoi Clemens,

Wij hebben een stadhuis uit Leiden geplaatst. Je zult het zien. Je had toen over de stadhuis. Alleen als je tijd voor hebt om te kijken. De ene foto met geest in de water kun je wel zeggen. (⊙⊙)(☉_☉)(⊙⊙)Ik vond het eng gezicht.

Geniet mooie weekend toe!

Haba op 10-07-2017 09:29

Goede morgen Clemens, nog bedankt voor je felictaties, ik heb een heel fijn weekend gehad. Had je trouwens mijn themadicht een aantal blogs terug nog gezien? Ik zit nu alweer te denken aan het tweede thema van juli, toch weer lastig natuurlijk.

Voor vandaag wens ik je een heerlijke maandag toe, hier schijnt de zon alweer naar binnen, vanavond mijn gras maar weer sproeien, tenzij het dan regent natuurlijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl